Lisätietoja hyvinvointi palveluista

 

Vyöhyketerapia perinteinen jalkaterästä hoidettuna

Hoitona tunnetuimpia ja tehokkaimpia luontaishoitoja sekä myös hyvin suosittu hoito, joka soveltuu kaikille. Hoidossa käsitellään jalkaterän pisteitä mm. hieroen ja painaen. Kivuton sekä hyvin rentouttava hoito.

Refesologia, eli koko kehon vyöhyketerapia

Jalkaterien lisäksi hoidetaan heijasteita myös käsissä, sääressä, reidessä, korvassa ja päässä, jolloin hoito tehostuu ja pääsee vaikuttamaan monen kehon osan kautta. Hoito perustuu kehon luonnolliseen pyrkimykseen parantaa itse itsensä, eli hoidossa aktivoidaan pisteet jotka parantavat verenkiertoa, hermoston toimintaa, aineenvaihduntaa, niin että ravinteiden kulkeutuminen eri kehon osiin parantuu ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Myös kivuton ja rentouttava hoito.

Vyöhyketerapiaa suositellaan n. 3 hoitokerran jaksoina.

Lasten vyöhyketerapia

Lasten hoito on lyhyempikestoinen ja aina tilanteen mukaan suunniteltava mielellään muutaman kerran hoitojakso.

Vauvahieronta & vyöhyketerapia

Vauvahierontaan voi tulla 2 viikon iästä alkaen. Itkuinen, levoton ja kivuliaan oloinen vauva voi jo yhden hoitokerran jälkeen voida paremmin. Selvitetään syitä, miksi tilanne on hankala ja kotiin saa hyvät hoito-ohjeet. Myös äidille vinkkejä jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Aromaterapia hieronta ylävartalo

Nautinnollinen hieronta asiakkaan valitsemilla eteerisillä öljyillä. Käytön laadukkaita Frantsilan tuotteita. Aromaterapian teho perustuu ihon kautta hieroen öljyn imeytymiseen sekä hajuaistin kautta vaikuttaen. Ravitsevat öljyt ihon hoidossa ja kivun hoidossa myös hyviä kotihoitoon, myyn myös näitä laadukkaita Frantsilan tuotteita.

Kuumakivihieronta

Ihana yhdistelmä kireille lihaksille; kuumat kivet ja aromaterapeuttinen öljy. Syvärentouttava ja aineenvaihduuntaa kiihdyttävä hoito.

Hellitys-stressihoito

Jalkahieronta eteerisillä öljyillä, jossa käsitellään stressipisteet vyöhyketerapian oppien mukaisesti sekä syvärentouttava päänhieronta, jossa samoin stressipisteet huomioidaan. Hellitä siis stressistä ja rentoudu!

Powered by Aava 3