Tietoja päivitetään! smiley

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit.

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.

Kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi, pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea ja kroonista punotusta.

- phformula.fi

Asiakkaan ei tarvitse varausvaiheessa päättää hoitoa, hoito valitaan yhdessä hoitohetkellä ihon tarpeiden ja kunnon mukaan!

Vaihtoehtoihin kuuluu acneihon hoito, ikääntyvän ihon hoito, pigmentoituneen ihon hoito, rauhoittava ja vahvistava hoito couperosa ja rosacea ihon hoitoon sekä myös raskaana oleville sopiva kirkastava hoito. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, alkukuorinta/herkkyystesti, tehokuorintavaihe, naamio jonka aikana decolleté- ja hartiahieronta sekä loppuvoiteet. Kaikki hoidot uudistavat ihoa, hoitavat ihon häiriötiloja ja ongelmakohtia, kosteuttavat ja tekevät ihosta kuulaan ja raikkaan.

Näkyviä tuloksia turvallisesti ja huolellisesti, ilman kipua tai toipumisaikaa.

 

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin sekä New Beauty -lehden toimesta vuonna 2015. - hydrafacial.fi

Kivuton ihonpuhdistus joka tehdään Hydrafacial laitteella. Syväpuhdistaa ihoa jättäen ihon raikkaaksi ja kuulaaksi sekä erittäin kosteutetuksi. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, laitteella tehty alkukuorinta, ihohuokosten tyhjennys, syväkosteuttavan antoksidanttiseerumin imeytys sekä loppuvoiteet. Iho harvoin punoittaa hoidon jälkeen ja on heti raikkaan tuntuinen ja näköinen!

Jos iho kaipaa vielä lisää tehoa, hoitoon voi lisätä eri asteisia tehokuorintoja ja seerumeita toimimaan täsmätuotteina esim. pigmenttiläiskien hoitoon tai alueille missä esiintyy ikääntymisen merkkejä.

 

 

 

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja LED -teknologiaa (huom! IBX toimii myös perinteisen UV-valon kanssa, mutta silloin kovetusaika on pidempi, uunista riippuen n.2 min), se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja (Interpenetrating Polymer Network eli IPN) kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta, mikäli kynnellä käytetään toistuvasti erilaisia geeli/kestolakkoja.

IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa.

- royalpink.fi

 

MICROBLADING

 

Kulmat ovat kasvojen kehys joka todellakin vaikuttaa koko kasvojen olemukseen erittäin paljon. Microblading -kulmamuotoilun avulla voidaan luonnollisesti korostaa omien kulmien muotoa sekä saada niistä mahdollisimman symmetriset.

             Kulmiin tehdyt viillot näyttävät karvoilta mikä siis tekee tuloksesta paljon luonnollisemman kuin tavallinen kestopigmentointi. Kulmista voi myös tehdä enemmän meikatun näköiset mikä tietenkin nopeuttaa meikkausrutiinia. Tämä tekniikka on varsinkin pelastus jos omia karvoja on hyvin harvalti tai ne puuttuvat kokonaan. Ero on kuin yö ja päivä!

             Urheilevalle microblading kulmat takaavat sen etteivät ne treenin aikana häviä hikoilessa tai vaikka uidessa. Kulmat suunnitellaan aina asiakkaan kasvoihin sopiviksi, tietenkin asiakkaan toiveita kuunnellen. Kulmien väri valitaan aina asiakkaan ihonsävyyn sopivaksi oman hiusvärin ja myös silmien värin mukaan.

 

 

 

 

 

Powered by Aava 3