HYVINVOINTIPALVELUIDEN

HINNASTO

Klassinen hieronta / mobilisaatio

 (30 min / 60 min/ 90 min)

36/52/74€

Kuumakivihieronta (75 min)

69€

Intialainen päähieronta (30 min)

35€

Vyöhyketerapia jalkateristä 

 (60min / koko vartalo 90 min / lapset 60 min)

59/72/45€

Vauvahieronta + vyöhyketerpia (60 min)

35€

Aromaterapia ylävartalo (45 min) 

45€

Hellitys-stressihoito (60 min) 

49€

Osteopatia 

(60 min / lapset 60 min)

75 /55€

Klassinen hieronta/ mobilisaatio

Kosketuksen voima ihmiskehossa on merkittävä. Se lisää oksitosiinin tuotantoa,laskee sydämen sykettä,rentouttaa ja rauhoittaa ja aktivoi elimistön toimintaa. Se vähentää kipua,kireyttä,parantaa ryhtiä ja laskee stressiä. Keholle annettava huomio aktivoi kokonaisvaltaisesti sen toimintaa.

Mobilisointi ennaltaehkäisee nivelvaurioiden syntyä parantamalla nivelten kudosten aineenvaihduntaa.

Nivelten liike koostuu monesta osatekijästä:

Niveliä ympäröivät nivelpinnat,nivelkapselit,ligamentit,mahdolliset uudet tai vanhat vammat,geeniperimä,ikä,ravinto ja liikunnan merkitys ja muoto ihmisen elämässä. Kireät lihaskudokset nivelen ympärillä pienentävät nivelvälystä,kuten myös rustopintojen kulumat ja traumat.Kireät kudokset aiheuttavat kipua ja pitkittyessään tuovat erilaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja vaivoja.

Vyöhyketerapia perinteinen jalkaterästä hoidettuna

Hoitona tunnetuimpia ja tehokkaimpia luontaishoitoja sekä myös hyvin suosittu hoito, joka soveltuu kaikille. Hoidossa käsitellään jalkaterän pisteitä mm. hieroen ja painaen. Kivuton sekä hyvin rentouttava hoito.

Refesologia, eli koko kehon vyöhyketerapia

Jalkaterien lisäksi hoidetaan heijasteita myös käsissä, sääressä, reidessä, korvassa ja päässä, jolloin hoito tehostuu ja pääsee vaikuttamaan monen kehon osan kautta. Hoito perustuu kehon luonnolliseen pyrkimykseen parantaa itse itsensä, eli hoidossa aktivoidaan pisteet jotka parantavat verenkiertoa, hermoston toimintaa, aineenvaihduntaa, niin että ravinteiden kulkeutuminen eri kehon osiin parantuu ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Myös kivuton ja rentouttava hoito.

Vyöhyketerapiaa suositellaan n. 3 hoitokerran jaksoina.

Lasten vyöhyketerapia

Lasten hoito on lyhyempikestoinen ja aina tilanteen mukaan suunniteltava mielellään muutaman kerran hoitojakso.

Vauvahieronta & vyöhyketerapia

Vauvahierontaan voi tulla 2 viikon iästä alkaen. Itkuinen, levoton ja kivuliaan oloinen vauva voi jo yhden hoitokerran jälkeen voida paremmin. Selvitetään syitä, miksi tilanne on hankala ja kotiin saa hyvät hoito-ohjeet. Myös äidille vinkkejä jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Aromaterapia, hieronta ylävartalo

Nautinnollinen hieronta asiakkaan valitsemilla eteerisillä öljyillä. Käytön laadukkaita Frantsilan tuotteita. Aromaterapian teho perustuu ihon kautta hieroen öljyn imeytymiseen sekä hajuaistin kautta vaikuttaen. Ravitsevat öljyt ihon hoidossa ja kivun hoidossa myös hyviä kotihoitoon, myyn myös näitä laadukkaita Frantsilan tuotteita.

Kuumakivihieronta

Ihana yhdistelmä kireille lihaksille; kuumat kivet ja aromaterapeuttinen öljy. Syvärentouttava ja aineenvaihduuntaa kiihdyttävä hoito.

Hellitys-stressihoito

Jalkahieronta eteerisillä öljyillä, jossa käsitellään stressipisteet vyöhyketerapian oppien mukaisesti sekä syvärentouttava päähieronta, jossa samoin stressipisteet huomioidaan. Hellitä siis stressistä ja rentoudu!

Intialainen päähieronta

Rentouttava ja virkistävä hoitomuoto,joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa. Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä,kuten päänsärkyä sekä auttaa unettomuuteen. Pään alueen lisäksi käsitellään niska-,hartiat-,olkavarsi sekä decoltee.