Kosmetologipalvelut-hinnasto


pH formula kasvohoidot

V.I.T.A.C Kirkastava & kosteuttava hoito 

65€

C.R Herkälle iholle (couperosa, rosacea)

85€

A.C.N.E Rasvoittuva & epäpuhdas iho

95€

M.E.L.A Pigmentoituneelle iholle

105€

A.G.E Ikääntyvän ihon hoito

100€

KAULA & DECOLLETÉ

Kasvohoidon yhteydessä tehtävä pinnoitus 

+45€

Touch Therapy

Ihoterapeuttinenkasvohieronta

40€

HUOM!

Asiakkaan ei tarvitse varausvaiheessa päättää kasvohoitoa, vaan sopiva hoito valitaan yhdessä hoitohetkellä ihon tarpeiden ja kunnon mukaan!Hydrafacial kasvohoidot

Clean & Hydrate (puhdistava) 

100€

Deep Clean (syväpuhdistava) 

130€

Special (arpisen ihon tehohoito) 

140€

Anti-Age (kypsän ihon tehohoito) 

150€

Decolletén hoito hoidon yhteydessä 

+45€

Kasvolymfa/Ledvalohoito hoidon yhteydessä (10min)

+15€Green Peel 

Yrttisyväkuorinta

Energy (keskivahva)

150€

Classic (vahva sis. 2 hoitokertaa)

300€Meikkaus

Arkimeikki (45min)

45€

Juhlameikki (60min)

65€

Morsiusmeikki (75min)

   Koemeikki 35-50

75€

Meikkiopastus (90min)

75€Hemmottelupaketit

Kasvohoito, Pikakäsihoito & Jalkahieronta 

120€


Jalat

Jalkahoito (90 min) 

55€

Jalkahoito lakkauksella (sis. lakkapullon)

65€

Kynsien lakkaus

15€

Spa Jalkahoito (sis. kuorinta ja naamio) 

70€

Jalkahieronta (sis. kylvyn) (40min)

30€

Varpaankynsien leikkaus (sis. jalkakylvyn)

20€Sokerointi (karvanpoisto)

Bikinilinja 

20€

Bikinilinja syvä

25€

Bikinilinja syvä ja takaa

30€

Brassi (vain naisille) 

72€

Sääret

35€

Reidet

40€

Sääret + reidet

65€

Kainalot

20€

Käsivarret

25€

Selkä/Rinta

45€

Niska, korvat & nenä

25€

Kasvot (ylähuuli, leuka & posket)

25€

Ylähuuli

15€Ripset ja kulmat

Yumi-lashes ripsien kestotaivutus

85€

Ripset- ja kulmat kestovärj. ja muotoilu 

29€

Ripsien kestovärjäys 

20€

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 

19€

Kulmien muotoilu 

13€

Yumi-brows kulmien laminointi

50€Kädet

Pikamanikyyri + IBX (45min)

30€

Täydellinen manikyyri + IBX (60min)

45€

Kynsien lakkaus (sis. lakkapullon) 

15€

IBX Boost (extravahvistus IBX:n lisäksi)

15€

LUE LISÄÄ  

KOSMETOLOGIPALVELUT

Hei! Olen Daniela Schrey, suomenruotsalainen porvoolaistyttö. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2014 ja olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2017. Elokuussa 2018 avattiin Jazz Up hiusstudion yhteyteen kauneushoitola ja silloin liityin tähän huipputiimiin.

Ihonhoito ja ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni, eli tämä työ antaa minulle todella paljon. Jalkahoidot ovat erityisen mukava tehdä, kun tietää oikeasti vaikuttavan positiivisesti ihmisten ja varsinkin vanhusten elämään. Nuorten auttaminen iho-ongelmissa on myös tärkeää minulle, koska aknesta kärsineenä tiedän miltä se nuorelta tuntuu.

Olen erikoistunut tehokkaisiin kasvohoitoihin, jossa ideana on, että tuloksia näkyisi heti. Hydrafacial on maailmankuulu kivuton ihonpuhdistus joka tehdään laitteella. Iho on heti hoidon jäljiltä kirkas ja ihanan hengittävä. pHformula taas perustuu enemmän ihonhoitoon pintaa syvemmälle, eli se hoitaa ihon sisäisiä häiriötiloja tehokkaasti. Yhdessä nämä sarjat toimivat loistavasti ja niitä voi hyvin yhdistellä sarjahoidoissa. Tuotteet, joita myyn ovat pHformulaa.

#kauneushoitola #porvoo #kauneusjahyvinvointi #kosmetologi #jalkahoito #phformula #hydrafacial #yumi #meikkausKasvohoidotpHformula

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit.

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.

Kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi, pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea ja kroonista punotusta.

- phformula.fi

Asiakkaan ei tarvitse varausvaiheessa päättää kasvohoitoa, vaan hoito valitaan yhdessä hoitohetkellä ihon tarpeiden ja kunnon mukaan!

Vaihtoehtoihin kuuluu acneihon hoito, ikääntyvän ihon hoito, pigmentoituneen ihon hoito, rauhoittava ja vahvistava hoito couperosa ja rosacea ihon hoitoon sekä myös raskaana oleville sopiva kirkastava hoito. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, alkukuorinta/herkkyystesti, tehokuorintavaihe, naamio jonka aikana decolleté- ja hartiahieronta sekä loppuvoiteet. Kaikki hoidot uudistavat ihoa, hoitavat ihon häiriötiloja ja ongelmakohtia, kosteuttavat ja tekevät ihosta kuulaan ja raikkaan.

Näkyviä tuloksia turvallisesti ja huolellisesti, ilman kipua tai toipumisaikaa.


Hydrafacial

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin sekä New Beauty -lehden toimesta vuonna 2015. - hydrafacial.fi

HOIDON KULKU - Kivuton ihonpuhdistus joka tehdään Hydrafacial laitteella. Syväpuhdistaa ihoa jättäen ihon raikkaaksi ja kuulaaksi sekä erittäin kosteutetuksi. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, laitteella tehty alkukuorinta, ihohuokosten tyhjennys, syväkosteuttavan antoksidanttiseerumin imeytys sekä loppuvoiteet. Iho harvoin punoittaa hoidon jälkeen ja on heti raikkaan tuntuinen ja näköinen!

Jos iho kaipaa vielä lisää tehoa, hoitoon voi lisätä eri asteisia tehokuorintoja ja seerumeita toimimaan täsmätuotteina esim. pigmenttiläiskien hoitoon tai alueille missä esiintyy ikääntymisen merkkejä.


Yumi-lashes ripsien kestotaivutus

& Yumi-brows kulmien laminointi


Ripsien kestotaivutus avaa kauniista katsetta ja helpottaa arkea. Taivutus kestää noin 6-8 viikkoa.

Kulmien laminointi tekee kulmista helpommin muotoiltavat ja ryhdikkäämmät tehden kulmista tuuheamman ja paksumman näköiset. Kulmissa laminointi kestää myös 6-8 viikkoa.

Meikit - arkeen, juhlaan ja häihin!

Kaason meikki
Morsian
Syysmorsian

© anettesundströmphotography

Paese argan oil huulipunat


Paesen huulipunat ovat paitsi kestävät ja peittävät, myös todella kosteuttavat. Valitsemme sinulle sopivan punan ja halutessasi voit ostaa huulipunan mukaasi meikkauksen yhteydessä, mikä takaa sen että punaa voi tarvittaessa korjata päivän/illan aikana!

Touch Terapia - ihoterapeuttinen hieronta

pHFormulan uudet Touch-terapiat ovat syvästi rentouttavia, kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka keskittyvät kasvojen tiettyihin painepisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia. Terapiat on kohdistettu hoitamaan tiettyjä ihon häiriötiloja yhdessä/tai erikseen ihon pinnoitushoitojen kanssa.

Tämä ainutlaatuinen hoitoyhdistelmä tuo kaikki edut, joita iho tarvitsee. Sen ainutlaatuinen vaikutus parantaa ihon terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoitoyhdistelmä auttaa saavuttamaan säteilevän nuoren ihon, tuoden esiin näkyvästi kiinteämmän, tasaisemman ja täyteläisemmän ihon hoitosarjan jälkeen. Hoidot on yksinomaan pHformulalle kehittänyt maailmankuulu Lone Sørensen, joka on maailman suurimman vyöhyketerapiakoulun omistaja.

TOUCH HOITOSESSIO- Touch-terapiassa käytetä pHformulan "P.U.R.E." -ruusunmarjaöljyä. Öljy parantaa enisestään hoidon vaikutuksia, sillä se tarjoaa lisäetuja, kuten ihon ravitsemista ja elvyttämistä. Valittavana on viisi (5) erilaista hoitokaavaa; ikääntyvä iho, ennenaikaisesti ikääntyvä iho, akne, herkkä iho ja pigmentoitunut iho. Hoidossa puhdistetaan alkuun iho sekä lopuksi valitaan iholle sopivat loppuvoiteet.

TULOKSET - Sen lisäksi, että iho näyttää sileämmältä ja kauniin sävyisemmältä verjaenkierron lisääntyessä, keskitymme erityisten ihohäiriöiden tai ihoon liittyvien huolenaiheiden hoitoon. Touch terapia auttaa vapauttamaan lihasjännitystä, jotka auttavat kehon tasapainoittamisessa. Kun keho on tasapainossa, tulokset näkyvät iholla.

Green Peel

Dr. med. Christine Schrammek

Yli 50 vuotta markkinoilla ollut ihonhoitosarja pohjautuu maailman kuuluun Green Peel® -yrttisyväkuorintaan. Tänä päivänä Dr. med. Christine Schrammek edustaa sekä luonnonmukaista ihonhoitoa että huippulaatuisia ihonhoitotuotteita. Kaikki Dr. med. Christine Schrammekin tuotteet on kehitetty dermatologisesta näkökulmasta.

Green Peel® on koko Schrammek-historian ajan ollut yrityksen peruspilari. Innovatiivinen Green Peel® -hoito on kehitetty etenkin iho-ongelmien hoitoon. Green Peel® -yrttisyväkuorintamenetelmää on tutkittu ja testattu yli 50 vuotta. Sekä kosmetologit että asiakkaat voivat luottaa siihen, että hoidolla saavutetaan tuloksia - nopeasti ja turvallisesti. Green Peel® -hoito on monipuolinen työväline ammattilaisille.

Green Peel Energy - keskivahva (ilman kuorintavaikutusta)

Green Peel Energy kasvohoito tuo iholle näkyvästi uutta energiaa. Hoitomenetelmä virkistää verenkiertoa ja soluainevahduntaa, joka johtaa ihon luonnolliseen parantumiseen ilman kuorintaa. Ihon ulkonäkö parantuu näkyvästi!

Sinulle jolla on:

 • Epäpuhtauksia
 • Pigmenttimuutoksia
 • Ryppyjä
 • Epätasainen iho
 • Arpia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Green Peel Classic - vahva (kuorintavaikutuksen kanssa)

 • Uusi iho 5 päivässä. Sisältää kaksi hoitokertaa.

Alkuperäinen Green Peel Classic on luonnon hoitomenetelmä ihon uudistumiseen. 

Hoidon kulku: 

Päivä 1: Aloitetaan hoito alkupuhdistuksella perusteellisen alkukeskustelun ja kattavan ihoanalyysin jälkeen. Seuraavaksi hoidon pääosa, eli yrttisekoitus levitetään ja hierotaan iholle. Yrttihieronnan kesto ja paine voivat vaihdella riippuen hoidon tavoitteesta. Hieronta vilkastuttaa ihon verenkiertoa eli voit tuntea kuumostusta. Koska yrtit hierotaan ihoon, voit myös tuntea pistelyä ja kihelmöintiä ihossa. Tämä on täysin normaalia, ja osoittaa vain että yrtit toimivat ihollasi kuten pitää.

Hoidon jälkeen ihosi voi olla hieman punoittava ja kihelmöintiä voi vielä tuntua iholla. Huolehtiäksesi ihostasi kotona voit hankkia  henkilökohtaisesti räätälöidyn kotihoitosetin, mikä tukee hoidon onnistumista. Älä pese kasvoja vedellä, vaan puhdista pelkällä kasvovedellä.

Päivä 2: Punaisuus tai pistelyn tunne vähenevät pikkuhiljaa. Iho voi näyttää siltä, kuin olisit ollut hieman liian kauan auringossa ja iho voi alkaa tuntua kiristävältä. Kasvi-ainesosat osoittavat niiden täyden voimansa ja vauhdittavat uusiutumisprosessia. Kotihoito ja riittävä rasvaus ovat tärkeitä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Päivä 3: Iho alkaa hilseillä tai kuoriutua. Kuorintaprosessin intensiteetti riippuu sarveiskerroksen paksuudesta, ihon tilanteesta ja sinun henkilökohtaisesta aineenvaihdunnasta. Vältä koskemasta ihoa äläkä revi kuorituvia kohtia, anna niiden irtoilla rauhassa.

Päivä 4: Uudistumisprosessi on saavuttanut huippunsa. Epidermiksen uloimmat kerrokset irtoavat tasaisesti samalla, kun uudet, nuoret solut saavuttavat ihon pinnan. HUOM: Ihon kuoriutuminen ei välttämättä näy päällepäin. Kuoriutumisen intensiivisyydellä ei ole vaikutusta hoidon onnistumiseen.

Päivä 5: Ihosi uudistumisprosessi on nyt valmis. Vanhan ihon tilalla on nyt uusi, raikas iho. Täksi päiväksi olet varannut ajan kosmetologiltasi Beauty Finish -hoitoon. Jäljellä oleva vanha iho hierotaan hellävaraisesti pois uudelta iholta ja sen jälkeen levitetään hoitava naamio. Tämä vaihe tehdään tuodakseen iholle arvokkaita ainesosia, kun iho on erittäin vastaanottavainen sekä vaihe tehostaa jo tehdyn hoidon vaikutuksia. 

Iho on kuorinnan jälkeen melko herkkä, joten sinun tulisi välttää suoraa auringonottoa seuraavat 6-8 viikkoa ja varsinkin sen ajan käyttää päivittäin 30spf aurinkosuojaa.

Sinulle jolla on:

 • Suurihuokoinen, seborroinen iho
 • Auringon vahingoittama iho
 • Ryppyjä
 • Ennenaikaisa juonteita, veltostunut iho
 • Pigmenttimuutoksia
 • Epäpuhdas iho, talikystiä
 • Arpia