KOSMETOLOGIPALVELUIDEN

HINNASTO

pH formula kasvohoidot

V.I.T.A.C Kirkastava & kosteuttava pinnoitus 

(Sopii myös raskaana oleville)

65€

C.R Rauhoittava & vahvistava pinnoitus 

85€

A.C.N.E Rasvoittuvan & epäpuhtaan ihon pinnoitus 

95€

M.E.L.A Pigmentoituneen ihon pinnoitus

105€

A.G.E Ikääntyvän ihon pinnoitus 

100€

KAULA & DECOLLETÉ Kasvohoidon yhteydessä tehtävä pinnoitus 

+35€

HUOM!

Asiakkaan ei tarvitse varausvaiheessa päättää hoitoa, hoito valitaan yhdessä hoitohetkellä ihon tarpeiden ja kunnon mukaan!


Hydrafacial kasvohoidot

Clean & Hydrate (puhdistava) 

95€

Deep Clean (syväpuhdistava) 

125€

Special (arpisen ihon tehohoito) 

135€

Anti-Age (kypsän ihon tehohoito) 

145€

Britenol (pigmentoituneen ihon hoito) 

145€

Decolletén hoito hoidon yhteydessä 

+42€

Kasvolymfa/Ledvalohoito hoidon yhteydessä 10min 

+15€


Sokerointi (karvanpoisto)

Bikinilinja 

20€

Bikinilinja syvä 

25€

Bikinilinja syvä ja takaa

35€

Brassi (vain naisille) 

72€

Sääret 

35€

Reidet 

40€

Sääret + reidet 

65€

Kainalot 

20€

Käsivarret 

25€

Selkä 

50€

Rinta 

45€

Niska, korvat ja nenä 

25€

Ylähuuli ja leuka/kasvot 

25€

Ylähuuli 

15€

Jalat

Jalkahoito (1h30min) 

55€

Jalkahoito lakkauksella (sis. lakkapullon)

65€

Kynsien lakkaus (sis.jalkakylvyn)

30€

Spa Jalkahoito (sis. kuorinta ja naamio) 

70€

Jalkahieronta (sis. kylvyn) (40min)

30€


Microblading kulmat

Microblading kulmat (sis. vahv.)

250€

Lisävahvistus (alle 2kk) 

25€

Vahvistus (*3-12kk) -

60-180€

*Hinnat voivat vaihdella vahvistus- ja ajantarpeen mukaan +/-!


Ripset ja kulmat

Ripset- ja kulmat kestovärj. ja muotoilu 

28€

Ripsien kestovärjäys 

20€

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 

18€

Kulmien muotoilu 

13€


Meikkaus

Päivämeikki (45min) 

38€

Juhlameikki (1h15min) 

52€

Morsiusmeikki (1h15min) 

65€

Morsiuskoemeikki (30-60 min)

35-50€

Meikkiopastus (1,5h) 

65€


Kädet

IBX Pikamanikyyri 

30€

IBX Manikyyri 

45€

Manikyyri lakkauksella (sis. lakkapullon)

50€

IBX Boost (extravahvistus IBX:n lisäksi)

35€

Kynsien lakkaus (sis. lakkapullon) 

14€

Geelilakkaus 

60€


Hemmottelupaketit

Kasvohoito, Pikakäsihoito & Jalkahieronta 

120€

Hinnat sis. alv 24%. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 50%. Ajan peruutus/siirto viimeistään 24h aikaisemmin!

KOSMETOLOGIPALVELUT

Hei! Olen Daniela Schrey, suomenruotsalainen porvoolaistyttö. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2014 ja olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2017. Elokuussa 2018 avattiin Jazz Up hiusstudion yhteyteen kauneushoitola ja silloin liityin tähän huipputiimiin.

Ihonhoito ja ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni, eli tämä työ antaa minulle todella paljon. Jalkahoidot ovat erityisen mukava tehdä, kun tietää oikeasti vaikuttavan positiivisesti ihmisten ja varsinkin vanhusten elämään. Nuorten auttaminen iho-ongelmissa on myös tärkeää minulle, koska aknesta kärsineenä tiedän miltä se nuorelta tuntuu.

Olen erikoistunut tehokkasiin kasvohoitoihin, jossa ideana on, että tuloksia näkyisi heti. Hydrafacial on maailmankuulu kivuton ihonpuhdistus joka tehdään laitteella. Iho on heti hoidon jäljiltä kirkas ja ihanan hengittävä. pHformula taas perustuu enemmän ihonhoitoon pintaa syvemmälle, eli se hoitaa ihon sisäisiä häiriötiloja tehokkaasti. Yhdessä nämä sarjat toimivat loistavasti ja niitä voi hyvin yhdistellä sarjahoidoissa. Tuotteet, joita myyn ovat pHformulaa.

#kauneushoitola #porvoo #kauneusjahyvinvointi #kosmetologi #jalkahoito #phformula #hydrafacial

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit.

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.

Kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi, pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea ja kroonista punotusta.

- phformula.fi

Asiakkaan ei tarvitse varausvaiheessa päättää hoitoa, hoito valitaan yhdessä hoitohetkellä ihon tarpeiden ja kunnon mukaan!

Vaihtoehtoihin kuuluu acneihon hoito, ikääntyvän ihon hoito, pigmentoituneen ihon hoito, rauhoittava ja vahvistava hoito couperosa ja rosacea ihon hoitoon sekä myös raskaana oleville sopiva kirkastava hoito. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, alkukuorinta/herkkyystesti, tehokuorintavaihe, naamio jonka aikana decolleté- ja hartiahieronta sekä loppuvoiteet. Kaikki hoidot uudistavat ihoa, hoitavat ihon häiriötiloja ja ongelmakohtia, kosteuttavat ja tekevät ihosta kuulaan ja raikkaan.

Näkyviä tuloksia turvallisesti ja huolellisesti, ilman kipua tai toipumisaikaa.

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin sekä New Beauty -lehden toimesta vuonna 2015. - hydrafacial.fi

Kivuton ihonpuhdistus joka tehdään Hydrafacial laitteella. Syväpuhdistaa ihoa jättäen ihon raikkaaksi ja kuulaaksi sekä erittäin kosteutetuksi. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, laitteella tehty alkukuorinta, ihohuokosten tyhjennys, syväkosteuttavan antoksidanttiseerumin imeytys sekä loppuvoiteet. Iho harvoin punoittaa hoidon jälkeen ja on heti raikkaan tuntuinen ja näköinen!

Jos iho kaipaa vielä lisää tehoa, hoitoon voi lisätä eri asteisia tehokuorintoja ja seerumeita toimimaan täsmätuotteina esim. pigmenttiläiskien hoitoon tai alueille missä esiintyy ikääntymisen merkkejä.

     MICROBLADING

Kulmat ovat kasvojen kehys joka todellakin vaikuttaa koko kasvojen olemukseen erittäin paljon. Microblading -kulmamuotoilun avulla voidaan luonnollisesti korostaa omien kulmien muotoa sekä saada niistä mahdollisimman symmetriset.

Kulmiin tehdyt viillot näyttävät karvoilta mikä siis tekee tuloksesta paljon luonnollisemman kuin tavallinen kestopigmentointi. Kulmista voi myös tehdä enemmän meikatun näköiset mikä tietenkin nopeuttaa meikkausrutiinia. Tämä tekniikka on varsinkin pelastus jos omia karvoja on hyvin harvalti tai ne puuttuvat kokonaan. Ero on kuin yö ja päivä!

Urheilevalle microblading kulmat takaavat sen etteivät ne treenin aikana häviä hikoilessa tai vaikka uidessa. Kulmat suunnitellaan aina asiakkaan kasvoihin sopiviksi, tietenkin asiakkaan toiveita kuunnellen. Kulmien väri valitaan aina asiakkaan ihonsävyyn sopivaksi oman hiusvärin ja myös silmien värin mukaan.