Kosmetologipalvelut-hinnasto

 HUOM! Kosmetologipalveluita ei saatavilla tällä hetkellä.

pH formula kasvohoidot

V.I.T.A.C Pikakasvohoito

(kirkastava)

65€

C.R Herkkä iho

(couperosa, rosacea)

85€

A.C.N.E Epäpuhdas iho (tasapainottava)

95€

A.G.E Ikääntyvä iho

(anti -aging)

100€

M.E.L.A Pigmentoitunut iho (pigmenttimuutokset)

105€

C.R + C yhdistelmähoito

105€

Kaula & Decolleté

30€

Nano-/Mikroneulaus


120€


Hydrafacial kasvohoidot

Signature

(puhdistava)

105€

Clarifying

(syväpuhdistava)

135€

Age Refinement

(kypsälle iholle)

155€

Decolletén hoito

45€

Kasvolymfa/Ledvalohoito

15€

Jalat

Jalkahoito (max 90min) 

60€

Jalkahoito lakkauksella

65€

Varpaankynsien lakkaus

15€

Spa Jalkahoito

(sis. kuorinta ja naamio) 

70€

Jalkahieronta

(40min, sis. kylvyn)

30€

Varpaankynsien leikkaushoito

(jalkakylpy, ohennu, leikkaus, viilaus)

30€


Sokerointi

Bikinilinja 

25€

Bikinilinja syvä ja takaa

30€

Brassi (vain naisille) 

72€

Sääret

40€

Reidet

40€

Sääret + reidet

75€

Kainalot

25€

Käsivarret

25€

Selkä/Rinta

45€

Niska, korvat & nenä (miehille)

25€

Kasvot

25€

Ylähuuli

15€

Yumi-lashes & yumi-brows

Ripsien kestotaivutus (90min)

85€

Kulmien laminointi (60min)

55€


Ripset & kulmat

Ripset- ja kulmat kestovärj. ja muotoilu

29€

Ripsien kestovärjäys

20€

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

19€

Kulmien muotoilu

13€


Meikkaus

Arkimeikki (45min)

45€

Juhlameikki (75min)

68€

Häämeikki (90min)

78€

Koehäämeikki (60 min)

50€

Meikkiopastus (90min)

65€


Kädet

Manikyyri + IBX (45min)

35€

Kynsien lakkaus

(manikyyrin yhteydessä 10€)

15€

LUE LISÄÄ  

KOSMETOLOGIPALVELUT

Hei! Olen Daniela Schrey, suomenruotsalainen porvoolaistyttö. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2014 ja olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2017. Elokuussa 2018 avattiin Jazz Up hiusstudion yhteyteen kauneushoitola ja silloin liityin tähän huipputiimiin.

Ihonhoito ja ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni, eli tämä työ antaa minulle todella paljon. Jalkahoidot ovat erityisen mukava tehdä, kun tietää oikeasti vaikuttavan positiivisesti ihmisten ja varsinkin vanhusten elämään. Nuorten auttaminen iho-ongelmissa on myös tärkeää minulle, koska aknesta kärsineenä tiedän miltä se nuorelta tuntuu.

Olen erikoistunut tehokkaisiin kasvohoitoihin, jossa ideana on, että tuloksia näkyisi heti. Hydrafacial on maailmankuulu kivuton ihonpuhdistus joka tehdään laitteella. Iho on heti hoidon jäljiltä kirkas ja ihanan hengittävä. pHformula taas perustuu enemmän ihonhoitoon pintaa syvemmälle, eli se hoitaa ihon sisäisiä häiriötiloja tehokkaasti. Yhdessä nämä sarjat toimivat loistavasti ja niitä voi hyvin yhdistellä sarjahoidoissa. Tuotteet, joita myyn ovat pHformulaa.

#kauneushoitola #porvoo #kauneusjahyvinvointi #kosmetologi #jalkahoito #phformula #hydrafacial #yumi #meikkaus

Yumi-lashes ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus avaa kauniista katsetta ja helpottaa arkea. Taivutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa.

Yumi-brows kulmien laminointi

Kulmien laminointi tekee kulmista helpommin muotoiltavat ja ryhdikkäämmät, tehden kulmista heti tuuheamman ja paksumman näköiset. Kulmissa laminointi kestää noin 4-8 viikkoa.

pHformula kasvohoidot

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit.

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.

Kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi, pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea ja kroonista punotusta.

- phformula.fi

Asiakkaan ei tarvitse varausvaiheessa päättää ja valita tiettyä kasvohoitoa, vaan hoito valitaan yhdessä hoitohetkellä ihon tarpeiden ja kunnon mukaan!

Vaihtoehtoihin kuuluu acneihon hoito, ikääntyvän ihon hoito, pigmentoituneen ihon hoito, rauhoittava ja vahvistava hoito couperosa ja rosacea ihon hoitoon sekä myös raskaana oleville sopiva kirkastava hoito. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, alkukuorinta/herkkyystesti, tehokuorintavaihe, naamio jonka aikana decolleté- ja hartiahieronta sekä loppuvoiteet. Kaikki hoidot uudistavat ihoa, hoitavat ihon häiriötiloja ja ongelmakohtia, kosteuttavat ja tekevät ihosta kuulaan ja raikkaan.

Näkyviä tuloksia turvallisesti ja huolellisesti, ilman kipua tai toipumisaikaa.

Hydrafacial ihonpuhdistus

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin sekä New Beauty -lehden toimesta vuonna 2015. - hydrafacial.fi

HOIDON KULKU - Kivuton ihonpuhdistus joka tehdään Hydrafacial laitteella. Syväpuhdistaa ihoa jättäen ihon raikkaaksi ja kuulaaksi sekä erittäin kosteutetuksi. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, laitteella tehty alkukuorinta, ihohuokosten tyhjennys, syväkosteuttavan antoksidanttiseerumin imeytys sekä loppuvoiteet. Iho harvoin punoittaa hoidon jälkeen ja on heti raikkaan tuntuinen ja näköinen!

Jos iho kaipaa vielä lisää tehoa, hoitoon voi lisätä eri asteisia tehokuorintoja ja seerumeita toimimaan täsmätuotteina esim. pigmenttiläiskien hoitoon tai alueille missä esiintyy ikääntymisen merkkejä.

Meikit

Arkeen, Juhlaan & Häihin!

Kaason meikki
Morsian
Syysmorsian

© anettesundströmphotography

Paese argan oil huulipunat

Paesen huulipunat ovat paitsi kestävät ja peittävät, myös todella kosteuttavat. Valitsemme sinulle sopivan punan ja halutessasi voit ostaa huulipunan mukaasi meikkauksen yhteydessä, mikä takaa sen että punaa voi tarvittaessa korjata päivän/illan aikana!

Touch Terapia - ihoterapeuttinen hieronta

pHFormulan uudet Touch-terapiat ovat syvästi rentouttavia, kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka keskittyvät kasvojen tiettyihin painepisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia. Terapiat on kohdistettu hoitamaan tiettyjä ihon häiriötiloja yhdessä/tai erikseen ihon pinnoitushoitojen kanssa.

Tämä ainutlaatuinen hoitoyhdistelmä tuo kaikki edut, joita iho tarvitsee. Sen ainutlaatuinen vaikutus parantaa ihon terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoitoyhdistelmä auttaa saavuttamaan säteilevän nuoren ihon, tuoden esiin näkyvästi kiinteämmän, tasaisemman ja täyteläisemmän ihon hoitosarjan jälkeen. Hoidot on yksinomaan pHformulalle kehittänyt maailmankuulu Lone Sørensen, joka on maailman suurimman vyöhyketerapiakoulun omistaja.

TOUCH HOITOSESSIO- Touch-terapiassa käytetä pHformulan "P.U.R.E." -ruusunmarjaöljyä. Öljy parantaa enisestään hoidon vaikutuksia, sillä se tarjoaa lisäetuja, kuten ihon ravitsemista ja elvyttämistä. Valittavana on viisi (5) erilaista hoitokaavaa; ikääntyvä iho, ennenaikaisesti ikääntyvä iho, akne, herkkä iho ja pigmentoitunut iho. Hoidossa puhdistetaan alkuun iho sekä lopuksi valitaan iholle sopivat loppuvoiteet.

TULOKSET - Sen lisäksi, että iho näyttää sileämmältä ja kauniin sävyisemmältä verjaenkierron lisääntyessä, keskitymme erityisten ihohäiriöiden tai ihoon liittyvien huolenaiheiden hoitoon. Touch terapia auttaa vapauttamaan lihasjännitystä, jotka auttavat kehon tasapainoittamisessa. Kun keho on tasapainossa, tulokset näkyvät iholla.